Apartamente București

Dacă doriți cu adevărat să faceți fericiți copiii casei, atunci veți dori să începeți să citiți câteva planuri de case de copaci și să decideți ce proiect doriți să cuceriți. Primăvara este momentul perfect pentru a începe construcția, iar familia se poate bucura de ea pe tot parcursul verii și toamnei. Mai jos veți găsi 20 de modele diferite pentru a verifica și pentru a începe până în weekend.

Acest design de la Instructables este o adevărată casă în copac. Dar nu vă faceți griji, o puteți face! Este posibil să aveți nevoie de un pic de ajutor și de o mulțime de variante de lemn din magazinul dvs. local de hardware, dar este cu siguranță posibil. Există, de asemenea, o mulțime de spațiu pentru personalizare aici în ceea ce privește lucrările de vopsire sau chiar de a-i conduce pe copii acolo, odată ce fundația este robustă și îi pune pe aceștia să-și adauge propria creație.

În schimb, există și aceste planuri superbe. Aceasta este aproape o casă de copac de lux în opinia noastră, cu dimensiunea și scena texturată elegantă. Ceea ce este important aici este că alegeți arborele potrivit și un set de planuri care se încadrează în abilitățile dvs. (așa cum se arată în acest tutorial) – deoarece siguranța este cea mai importantă piesă a întregului puzzle.

Această casă de copaci epică a fost construită în șase luni, cu o mulțime de instrumente electrice. Deci, dacă aveți deja necesitățile, continuați să citiți. Amintiți-vă când examinați listele de materiale, pentru a comanda cherestea suplimentară și pentru a avea întotdeauna și hardware suplimentar. Din nou, am găsit planul pentru acesta pe Instructables.

Acest design utilizează ambele părți ale copacului și suntem atrași în special de semnul său distractiv „feriți-vă”. Dacă vizitați Instructables, veți fi ghidați prin procesul de creare a acestuia în șaisprezece pași. Acești pași includ: montarea suporturilor principale, așezarea platformei, atașarea acestor suporturi și multe altele.

Această casă amintește de o cabană în pădure, nu crezi? Ne place lemnul mai închis la culoare și obloanele verzi care îl complimentează. Acesta are chiar un balcon mai lung pentru ca copiii să se bucure. Din nou, ceea ce este cel mai important aici vor fi elementele fundamentale ale designului, deci asigurați-vă că petreceți mult timp în procesul de planificare și pregătire înainte de montare.

Iată un design de casă în copac mai simplu pe care să îl abordați cu toții. Aruncați o privire la Mecanica populară pentru planurile complete. Dar fii pregătit să nu folosești la fel de multe unghii ca unele dintre celelalte modele. Veți începe prin suspendarea grinzilor podelei și fixarea podelei. Și în cele din urmă veți trece la adăugarea balustradelor.

Suntem absolut îndrăgostiți de această frumusețe colorată din Arhivele clasice. Și, din fericire, această casă de copac de lux are câteva planuri gratuite online pe care le poți urmări – după ce găsești arborele perfect, desigur. Include liste complete de cumpărături (materiale, hardware și cherestea), precum și cum să adăugați niște paturi supraetajate în interior!

Made with Happy are un design minunat, care este atât o casă în copac, cât și o casă de joacă. Dacă nu aveți cel mai puternic copac din curtea dvs., acesta este cu siguranță un traseu plăcut de parcurs. Există o anumită înălțime pentru aceeași senzație de casă în copac, dar fără grija siguranței. Acesta este, de asemenea, un proiect foarte conștient de costuri, așa că, dacă sunteți în căutarea a ceva mai economic, atunci aruncați o privire mai atentă aici.

Iată un alt design mai simplu, fără toate „luxurile”. Este foarte asemănător cu designul planului minim pe care l-am văzut mai sus, cu excepția că balustradele de aici au fost făcute cu frânghie. Dacă copiilor le place aspectul acestuia, spunem că mergi! Asigurați-vă că frânghia este bine înnodată din motive de siguranță.

Există trei componente principale ale acestui plan de casă în copaci și include scara, fundația și acoperișul. Mobilierul personalizat Village ne trece prin câteva dintre detaliile mai mici, dar nu uitați să cumpărați acel cherestea suplimentară pentru aceste tipuri de modele – mai ales atunci când îl instalați în curtea dvs., deoarece fiecare copac este cu adevărat diferit.

Acesta este ascunzătoarea piraților și credem că copiii vor dori cu siguranță să-și petreacă după-amiezile înăuntru. Instructables prezintă toți cei 9 pași (da, doar 9) în componența sa. De la sprijinul fundamental până la conturarea cadrului, acesta este un plan minunat pentru a vă ghida.

Kristen Duke are o casă în copac care se află puțin mai jos decât unele dintre celelalte modele – pentru părinții nervoși, acesta este un plan minunat! Fundația acesteia vine cu adevărat de la sol, ceea ce îi va face pe constructori (în special începători) mai confortabili. De asemenea, ar arăta uimitor cu un strat de vopsea proaspătă!

The Handmade Home a făcut un refugiu handmade pe care ni se pare fermecător și încântător. Acesta chiar și părinții vor dori să se strecoare și să se bucure de după-amiaza. Și putem imagina cu ușurință copiii care se bucură de lecturi după-amiaza sau convosuri private cu prietenii pe parcursul lunilor de vară.

Aceasta este o casă în copac și un set de jocuri totul într-unul! Dacă doriți să lăsați copiii să fie răsfățați cu un pic mai mult lux, aceasta este calea de urmat. Nu numai că veți cumpăra cherestea pentru aceasta, dar veți dori să investiți și în unele echipamente de joacă – și să acordați atenție modului de instalare în condiții de siguranță. {găsit pe imgur}.

Iată o altă casă de copac „de lux” pentru a vă inspira. Complet cu un balcon, ferestre, uși și obloane colorate, dacă doriți cu adevărat să răsfățați familia, acesta este și un mod de a merge. Din nou, veți dori să vă asigurați că aveți tipul potrivit de copac – în special un trunchi dublu – care va susține fundația în modurile corecte (înainte de instalare).

Popular Mechanics vă oferă o mulțime de moduri diferite de a construi o casă în copac. De la planșee până la scară, este foarte important să urmezi îndeaproape instrucțiunile, chiar dacă mergi cu un design mai simplist. Dar aceste recomandări generale sunt bune de urmat, indiferent dacă ați decis să mergeți cu sau fără adăugiri „suplimentare”, cum ar fi un acoperiș și ferestre!

Într-adevăr săpăm această „magie modernă” de la Dornob. Aparent, această construcție specială este cu adevărat robustă, deoarece a rezistat testului unei furtuni de zăpadă. Acest design contemporan a fost realizat folosind palete ca cadru în interiorul unor bucăți mai mici de cherestea. Grinzi de dimensiuni standard au fost, de asemenea, incluse pentru suporturi suplimentare.

Aceasta este cu adevărat o mini casă pe cer. Lucrătorii din construcții și constructorii vor avea un avantaj clar atunci când decid ce se poate întâmpla în propriile curți. Puteți chiar să instalați ferestre de dimensiuni standard. Nu suntem siguri dacă aceasta este o casă de copac sau mai mult o pervază de copac, dar oricum ar fi plăcut copiilor. Consultați toate cunoștințele de la Apartment Therapy, dar între timp puteți să aruncați o imagine și să vă faceți o idee bună despre cum să repetați designul. Luați niște resturi de lemn, alegeți un copac robust și bateți ceva într-o după-amiază sau două pentru ca cei mici să devină creativi. și ușile pentru ao face și mai funcțional.

Casele în copaci nu prea au nevoie de acoperiș, ferestre și balcon. În schimb, ele pot fi literalmente doar o bază solidă și sigură pentru copiii dvs. de a explora și de a crea în interior. Adăugați doar un cort așa cum au făcut-o la Yea Dads Home pentru a aduce multă viață și distracție în designul simplu.

crossmenu