Apartamente București

Acest apartament minunat este situat în Hollywood, Los Angeles, CA. Acesta acoperă o suprafață de 700 de metri pătrați și este utilizat în prezent de Joshua Alvarenga, care îl închiriază de un an. Locuiește aici cu pisica lui Valentino și amândoi le place. Au încercat să o facă cât mai confortabilă și cât mai personalizată posibil.

Apartamentul are un decor vintage frumos. Iosua a adus cu el un ;; mobilierul și comorile personale pe care le-a adunat de-a lungul anilor. El le-a făcut o parte importantă a decorului. Dar, chiar dacă a personalizat apartamentul într-un efort de a-l face să se simtă ca o adevărată casă, a păstrat și arhitectura originală și chiar a încercat să scoată la iveală cele mai bune influențe spaniole ale arhitecturii clădirii. Acest apartament cu un dormitor a devenit o comoară în sine.

Fiecare cameră a fost decorată într-un mod care prezintă cele mai bune caracteristici ale sale. Întregul apartament se simte foarte confortabil și primitor, mai ales că decorul este vintage. A fost decorat cu lucrări de artă și fotografii, iar culorile și texturile au fost combinate frumos. Joshua a ales un decor clasic de epocă pentru că dorea ca acest apartament să-și arate dragostea pentru Los Angeles și Hollywood. Acest stil reflectă visele și călătoriile sale și de aceea este atât de complex. Acest apartament este ca un refugiu confortabil, departe de stresul orașului.

crossmenu