Apartamente București

Acest apartament elegant este situat în Zagreb și a fost un proiect dezvoltat de studioul din Croația,el fiind foarte spațios și oferind camere mari, cu decor interior elegant. Acesta este de fapt rezultatul unei conversii a două apartamente mici care au fost îmbinate într-o singură structură amplă. Interiorul a trebuit să fie complet reproiectat.

Majoritatea camerelor sunt orientate spre fațada străzii. Interiorul a fost remodelat și ceea ce odinioară a fost un salon este acum o zonă în plan deschis folosită ca living / cameră de zi sau zonă socială. În acest fel, spațiul este mai flexibil și poate fi utilizat pentru un număr mai mare de activități care pot fi chiar dezvoltate simultan.

Camerele sunt separate de uși mari care împart și leagă spațiile în același timp. Apartamentul este împărțit în zone funcționale precum zone publice, zone de lucru și zone private. Există, de asemenea, un hol de intrare frumos, o spălătorie, dressing și cămară. Dormitorul matrimonial este spațios și frumos decorat. Apartamentul are podele din lemn, precum și pereți acoperiți cu lemn într-o zonă.

Rezultatul este un decor interior modern, elegant, elegant și confortabil. Există corpuri de iluminat încorporate în întregul apartament, precum și lămpi și pandantive suplimentare. Mai mult, decorațiunile sunt subtile, dar izbitoare, ca de exemplu tavanul vopsit din zona de zi.

crossmenu