Apartamente București

Un apartament de 100 de metri pătrați situat la Kiev a fost completat recent de Rina Lovko, un designer entuziast, cu un simț artistic al stilului, capabil să aducă unicitate oricărui spațiu cu o mare atenție la detalii.

Apartamentul a fost proiectat în întregime cu pereți prefabricați. Acest lucru îi oferă o mare flexibilitate, deoarece fiecare dintre pereți oferă posibilitatea de a fi îndepărtat pentru a schimba aspectul și structura spațiului.

Pentru interior, designerul a ales o combinație de caracteristici moderne, rustice și industriale. De asemenea, ea a ales să sublinieze diferitele texturi și materiale folosite de-a lungul unor combinații atrăgătoare, cum ar fi în bucătărie, unde minimalismul se întâlnește funcțional, într-o compoziție destul de izbitoare.

Alăturarea finisajelor, culorilor și materialelor creează puncte focale interesante și scoate în evidență frumusețea organică a fiecărei caracteristici.

O întorsătură artistică a fost adăugată în fiecare cameră a casei, inclusiv în bucătăria în care insula este elementul central care leagă restul decorului.

Bucătăria se deschide spre un spațiu de locuit. Aici, atmosfera este foarte primitoare și confortabilă datorită simplității paletei de culori și a texturilor folosite pe tot parcursul. Un puf confortabil și o pictură de perete sunt principalele caracteristici deosebite, dar se potrivesc prea bine.

Camerele sunt conectate printr-un hol care are pereți de cărămidă vopsiți în suprafețe albe și albe lucioase menite să îi ofere o senzație spațioasă. O aplicație minunată, care servește și ca decor de perete, îmbunătățește textura de pe perete.

Proprietarul este un colecționar de picturi realizate de artiști ucraineni și sunt expuse în tot apartamentul, inclusiv pe hol, unde culorile strălucitoare ies în evidență pe fundalul alb.

Dormitorul matrimonial este luminos datorită pereților albi și a tavanului și a podelei din lemn deschis, dar, în același timp, are un aspect intim foarte frumos oferit de perdele, accentele din lemn de culoare închisă și lampă.

Mobilierul încorporat încadrează patul și acoperă un întreg perete. Oferă mult spațiu de depozitare și lasă restul camerei goale și deschise.

Unul dintre pereți a fost vopsit în albastru deschis, iar interiorul ușii prezintă aceeași nuanță, astfel încât există un aspect armonios peste tot.

Dormitorul copiilor este puțin mai dinamic în ceea ce privește culorile și decorul interior. Tratamentul ferestrelor și decorul pereților întineresc spațiul.

Un birou pentru ferestre pentru două și două biblioteci identice formează un design simetric completat de două lămpi drăguțe și două scaune roșii.

Mobilierul este foarte simplu și neutru, ceea ce permite alte caracteristici de accent să iasă în evidență.

Restul camerei este, de asemenea, decorat într-un mod simetric. Două unități de relaxare confortabile, cu depozitare încorporată și decor colorat pe pereți, sunt amplasate de fiecare parte a ușii.
Strălucitorele culori de culoare definesc, de asemenea, jumătatea băii. Mic, dar cu o atmosferă proaspătă, spațiul are farmecul său. Caracteristica organică a colțului de margine este principala atracție, deși acea nuanță vibrantă de albastru folosită la duș este atrăgătoare.

Baia principală este decorată cu tonuri de maro și iluminare subtilă pentru o atmosferă mai relaxantă. O oglindă mare creează iluzia spațiului, iar peretele de sticlă îl îmbunătățește.

Iluminatul din baie este foarte frumos. Modul în care se proiectează pe pereți și tavan este foarte interesant și acest lucru creează o imagine artistică.

crossmenu