Apartamente București

Această proprietate luminoasă este un penthouse exclusivist situat în Portomaso, Malta. Oferă un spațiu total de locuit de 1.400 de metri pătrați și include 4 dormitoare. Penthouse-ul se află pe cea considerată a fi cea mai exclusivă adresă din Malta. Oferă camere spațioase și un interior la cele mai înalte standarde. Nu numai că penthouse-ul în sine este foarte impresionant și frumos, dar oferă și vederi uimitoare la Marea Mediterană.

Apartamentul include 2 dormitoare mari, o cameră de zi, un salon, o zonă de living și de luat masa de 100 de metri și o bucătărie gourmet dotată cu aparate de ultimă generație. De asemenea, există o zonă separată pentru micul dejun. Anumite camere pot fi transformate în dormitoare suplimentare. Mai mult, penthouse-ul are, de asemenea, o sală de cinema profesională și un set de zone de studiu ale lui și ale ei cu terase frumoase, precum și o sală mare de jocuri cu masă de biliard și jocuri video. Există, de asemenea, o sală de gimnastică, saună și camere de aburi, un dressing, o cameră pentru servitoare, un lift și mai multe băi și toalete pentru oaspeți.

Există o mulțime de camere acolo. Sala de jocuri, sala de sport și dressingul ar putea fi transformate în dormitoare dacă nu sunt necesare ca atare. Proprietatea oferă mai multe terase mari cu vedere la mare, care oferă priveliști uluitoare. Una dintre ele are vedere la o piscină privată. De asemenea, apartamentul penthouse are 4 locuri de parcare. Este o proprietate de lux, cu vederi spectaculoase și interioare frumoase. Apartamentul este în prezent pe piață pentru 10.800.000 euro.

crossmenu