Apartamente București

Așa cum am mărturisit deja, nu există nicio îndoială că ador stilul suedez de viață, casele lor, modul lor de gândire practic și multe alte lucruri fantastice pe care le datorează. Experiența mea suedeză mi-a marcat întreaga viață și voi fi întotdeauna recunoscător prietenilor mei suedezi care au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi.

Imaginile acestui apartament elegant și elegant situat în Stockholm aminteau de toate aceste lucruri grozave legate de Suedia. Apartamentul, proiectat de Fernlund + Logan aparține artistului Mats Gustafson și este un loc caracteristic poporului nordic. Simplitatea, sobrietatea, rafinamentul, stilul clasic și accentele vintage sunt caracteristici care pot caracteriza scandinavii. Iubesc modernitatea, dar în același timp adoră și încearcă să-și păstreze tradițiile.

Apartamentul lui Mats Gustafson, cu tavanele sale clasice decorate, piesele de mobilier din lemn de epocă, dar superbele lămpi suspendate din hârtie XL, scaunele cu blănuri, picturile de pe pereți sau prezența altor obiecte de artă creează un spațiu minunat, rafinat.

Nuanțele de gri și maro sunt contrastate de pereții albi și adaugă eleganță și sobrietate acestui apartament de design artistic. Deși ați putea crede că sobrietatea domină toate interioarele, există cantitatea mare de lumină și pereții albi care fac din acest apartament un loc cald și liniștit.

crossmenu