Apartamente București
Viziune creativă și design funcțional într-un apartament

Vă invităm la un apartament care impresionează printr-un design unic, realizat printr-un amestec creativ de culori, materiale și forme. Bucurați-vă de viziunea unică creată în acest apartament din inima orașului. 

Dorința de a crea o locuință unică a dus la un proiect de dezvoltare provocator, care implică o transformare masivă a spațiului, pentru a asigura în continuare funcționalitate de top și design remarcabil.

Dormitorul principal a fost dotat cu un dressing și s-a mutat în partea de nord a apartamentului, separat de uși largi interioare în stil francez. În acest fel, partea de sud a spațiului, cu ferestre panoramice din podea până în tavan și acces la curte, a fost lăsată să găzduiască bucătăria, sufrageria și zonele de living.

Camerele copiilor din interiorul casei au fost, de asemenea, proiectate cu orientare sudică. Visul împlinit al băiatului (și al tatălui său!) este patul unic, un model la scară mică al celebrului monovolum din anii 1950, recreat până în cele mai mici detalii. Patul a fost realizat integral manual, cu roți și anvelope originale, volan și tapițerie din piele. El include chiar și luminile funcționale ale mașinii!

Read More
Design funcțional și viziune creativă într-un apartament

Acest apartament impresionează prin designul sau unic, el fiind realizat printr-o paleta creativă de culori, forme, dar și materiale. Locuința crează o viziune ideală, ea fiind situată chiar în inima orașului. Pe lângă faptul că acest apartament iese în evidență printr-un design de top remarcabil, el asigura și o funcționalitate ideală, dormitorul fiind dotat cu un dressing total. 

Dormitorul este situat în partea de nord, el fiind dotat cu uși largi interioare în stil francez. În ceea ce privește partea de sud a spațiului din interior, ferestrele panoramice din tavan până în  podea oferă o imagine clară a curții. Bucătăria, zona de living, precum și sufrageria sunt puse mai bine în evidență de aceste ferestre panoramice.

Fiind proiectate cu orientare sudică, toate camerele copiilor au în componența lor un model la scară al celebrului monovolum, el fiind recreat ținându-se cont de cele mai mici detalii. Patul este realizat integral manual, cu volan, tapițerie din piele și roți, incluzând chiar și luminile funcționale ale mașinii.

Read More
Dormitoare cu vederi remarcabile în casa dumneavoastră

După ce ați văzut această colecție superbă de dormitoare, veți fi siguri că ceea ce vedeți din dormitorul dvs. este la fel de important ca ceea ce vedeți în el.

După cum probabil puteți ghici, favoritele din această categorie sunt dormitoarele cu vedere la ocean sau la mare. Nu este nimic mai bun decât să vezi din confortul propriei case răsăritul de deasupra apei nesfârșite albastre sau să te bucuri de un pahar de șampanie, după o zi plină, în fața unui apus de soare perfect.

Dacă nu locuiți nicăieri lângă apă, asigurați-vă o priveliște frumoasă a pădurii, care vă va face să vă simțiți calmi și relaxați de fiecare dată când priviți pe fereastră.Toată lumea care locuiește într-o metropolă știe că a privi nebunia orașului din spatele unei ferestre de sticlă cu podea înaltă este la fel de fascinantă ca și a privi oceanul.

Read More
O mansardă industrială elegantă

Prima dată când auzim cuvintele „mansardă industrială”, nu avem o imagine exactă în mintea noastră, cel puțin nu am, deoarece nu știu exact la ce să mă aștept. Totuși, după ce am văzut pozele locului, m-am răzgândit și am fost de acord că un loft industrial ar putea însemna cu siguranță: modernitate, creativitate, eleganță, stil.

În intenția sa de a crea un spațiu liber deschis, Ando-Studio a reușit în totalitate, iar rezultatul este unul foarte satisfăcător. Nu ne așteptăm prea mult de la un spațiu industrial, dar analizându-l, vedem că dincolo de aparență există mai mult, de exemplu, s-a acordat multă atenție detaliilor. Spațiul deschis creează o atmosferă plăcută și fiecare lucru mic din jur contribuie la senzația de a te regăsi într-un loc autentic, plin de viață și mișcare, care oferă un fel de continuitate.

Întregul mediu face o impresie foarte bună datorită cărților, fotografiilor și a tot ceea ce reprezintă arta. Ferestrele mari oferă lumină naturală, un alt aspect foarte important; în timp ce materialele folosite (lemn, metal, sticlă și piele) dovedesc calitate și bun gust.

Combinația de culori – de la bronzuri la bleumarin – creează o dispoziție specială. Există tot felul de elemente care dau un semn de originalitate și personalitate întregii case: tablourile, felul în care sunt aranjate cărțile, statuile, legumele colorate din bucătărie; toate acestea dau viață și încântă ochii.

Read More
Casă de familie mansardată, cu colțuri ascunse și depozitare inteligentă

Aceasta este mansarda unei clădiri din anii 1920 situată în Bratislava, Slovacia. Situată într-unul dintre cele mai vechi cartiere, clădirea are o istorie bogată. Cartierul este un amestec de structuri industriale și rezidențiale și aceste influențe evidente pot fi văzute și aici.

Mansarda a fost un spațiu uitat pentru o lungă perioadă de timp, servind doar ca un loc pentru uscarea hainelor sau un adăpost pentru porumbei. Dar apoi studioul de design at26 l-a transformat în minunata casă care este astăzi. Desigur, a fost nevoie de multă pregătire înainte de a începe să proiecteze spațiul. Mai întâi trebuia curățat podul, iar structura acestuia trebuia analizată.

Unele dintre grinzile originale au fost înlocuite și a fost construită o nouă fermă peste cea veche. Un strat de izolație a fost, de asemenea, adăugat în această fază. Întregul acoperiș era acoperit cu tablă de oțel. În ceea ce privește designul interior, albul a fost ales pentru pereți și tavane. Culoarea unifică camerele și, de asemenea, mărește vizual spațiile.

Apartamentul este format dintr-o zonă de intrare, un hol, o bucătărie și o zonă de living care împart același spațiu, o baie și trei dormitoare capabile să își schimbe ușor funcțiile în timp și să devină birou la domiciliu, creșă sau cameră de joacă.

Bucătăria, un mic colț de luat masa și zona de living împart același spațiu. Designul a fost personalizat pentru a se potrivi spațiului disponibil și forma neobișnuită. Un televizor montat pe perete este poziționat în fața canapelei și o unitate de depozitare în formă de triunghi a fost proiectată pentru colțul superior al peretelui.

O canapea mare și confortabilă este plasată vizavi de peretele televizorului, cu un pic de spațiu între acesta și perete și ferestre în spatele acestuia. O pereche de mese simple cuiburi însoțește canapeaua și se îmbină cu covorul cu zone modelate. Pardoseala din lemn și curbele moi ale canapelei completează pereții albi, unghiurile ascuțite și liniile curate. Rezultatul este o ambianță armonioasă și informală, cu câteva detalii de design ciudate.

Bucătăria este mică, dar s-au găsit soluții de depozitare furioase și, astfel, funcționalitatea spațiului a fost maximizată. Albul a fost ales pentru mobilier și acest lucru permite dulapurilor să se amestece cu pereții, sporind spațiul bucătăriei.

Deoarece spațiul este limitat, echipa de proiectare a trebuit să fie inteligentă și să combine funcțiile în moduri noi și originale. Scara găsită într-unul dintre dormitoare, de exemplu, funcționează ca un raft în interior, oferind spațiului de dormit suficient spațiu pentru câteva cărți și alte elemente esențiale care se găsesc de obicei în noptiere.

Unul dintre dormitoare este conceput în mod clar pentru copii, cu potențialul de a fi folosit doar ca cameră de joacă, dacă se dorește. Decorul este la fel de simplu ca în restul camerelor, cu aceeași podea din lemn și pereți albi. Piesele de accent dau caracter acestui spațiu și adaugă un strop de culoare camerei.

Al treilea dormitor al acestui apartament la mansardă este de fapt doar o zonă de dormit casual. Nu este chiar o cameră complet separată. O deschidere în perete îl conectează la zona de relaxare informală. Chiar și așa, este un spațiu minunat și ar face un colț excelent de lectură, echipat cu o saltea confortabilă și o lampă mică.

Read More
Interiorul negru și dramatic

Dualitatea vieții este un principiu inevitabil și universal. Nu poate fi bine fără ceva rău, un sus fără jos sau lumină fără puțin întuneric. La fel, funcția de astăzi ne permite să descoperim spectrul opus unui apartament alb și luminos, cu unul delicios de întunecat, pentru a-l echilibra. Acest apartament din centrul orașului are un interior negru care sfidează toate regulile uzuale de folosire a culorii.

Una dintre regulile generale nerostite ale designului interior este să vă asigurați că acea culoare a pereților dvs. încearcă să deschidă camerele din casa dvs. Acest lucru se realizează de obicei cu alb, fildeș, crem și alte culori deschise.

Culorile mai închise la interior, cum ar fi un violet intens, sunt descurajate în condiții mici, datorită potențialului lor de a închide o cameră. Faptul că designerii acestui proiectau colaborat la crearea unei case întregi de interior negru ne-a suflat pozitiv mintea! Au găsit o modalitate de a ilumina această casă și de a o împiedica să se simtă prea prost, pictând pereții cu un gri neutru și plasând în mod strategic iluminatul în zone cheie.
Un amestec de mobilier din lemn și piele adaugă, de asemenea, dualism frumos și contrast bogat acestei case sofisticate. Diverse articole de decor includ nuanțe albe, alături de personalitate!
Dacă nu ați fost vândut complet cu design interior negru, vă puteți baza pe a avea un început de inspirație extraordinar!

Read More
Un apartament spectaculos pentru orice burlac

Stilul și decorul nu sunt ceva la care orice bărbat se gândește. Dar pot învăța să-l aprecieze, după ce au văzut acest apartament superb la mansardă. 

Deși acest apartament are un stil destul de masculin, poate atrage orice altă categorie de client. FIe că vprbim de utilizarea motivelor dramatice, în culoarea neagră sau superba placă din mozaic alb și negru, ce crează impresia de spațiu, totul atrage privirea. 

Plăcile de lemn vopsite în alb acoperă locuința de la un capăt la altul și oferă o bază frumoasă pentru a da tonul aspectului general. Obiectele de mobilier contemporane în nuanțe de gri, negru și alb sunt așezate peste tot și sunt împodobite cu accesorii simple sau geometrice. 

Bucătăria, situată în lateralul camerei de zi confortabilă, este alcătuită din dulapuri negre, cu suprafată netedă și aparate din oțel inoxidabil. Se distanțează de fundalul alb imaculat și complimentează perfect apartamentul alb de la mansardă.

Arta modernă atârnă pe pereți, oferind ușurință tavanelor înalte care ajung la etaj până la dormitorul în stil mansardă. O grindă groasă de lemn este utilizată ca suport, precum și ca parte a stilului acestei locuințe, pentru a sparge paleta de culori alb-negru.

Deși în principal alb, acest apartament este plin de stil și caracter. Pata de rosu" 31562 target="_self">roșu din vasele de borcan de sticlă care se găsesc așezate în câteva colțuri dau apartamentului stropul de culoare de care are nevoie.

Read More
Apartamentul ideal pentru un burlac

Stilul, precum și decorul acestui apartament este ceva la care orice bărbat se gândește, el fiind situat la mansardă. Cu toate că acest apartament are un stil care atrage în special bărbații, el poate atrage însă orice client care dorește să se bucure de un apartament cu adevărat special.

Locuința iese în evidență prin îmbinarea culorilor negru cu alb, dând impresia de mozaic și astfel reușind să atragă privirea. Acoperind locuința de la un capăt la altul, plăcile de lemn vopsite în alb reușesc să dea tonul general al acestei locuințe. Locuința mai iese în evidență și prin obiectele de mobilier contemporane în nuanțe de negru, gri și alb, acestea fiind împodobite și cu diverse accesorii simple.

Fiind situată în partea laterală a camerei de zi, bucătăria este confortabilă, aceasta fiind alcătuită din dulapuri negre, ea ieșind în evidență și prin aparatele din oțel inoxidabil. Distanțându-se de fundalul alb-imaculat, bucătăria reușește să completeze perfect acest apartament.

Read More
Masă de cafea modernă din lemn sculptat

Conversația animată și dinamica schimbătoare care merge cu cafeaua inspiră această piesă unică din studioul de idei și design. Lucrată manual, această masă de cafea modernă din lemn creează traduceri vizuale ale tensiunilor și atracțiilor de la locul de muncă sau din camera dvs. de zi. Adoptând o paletă modernistă, produsul îmbină liniile bine conținute și un profil simplu cu o complexitate delicioasă organică, potrivite în orice casă.

Masa convențională este îndepărtată în acest design, cu o matrice de extensii asemănătoare ramurilor care pun capăt celor două jumătăți. Acestea creează un model minunat de spațiu pozitiv și negativ, ecou al conversației în joc. Realizată în nuc cald și lemn de bambus ușor, această masă de cafea modernă din lemn are un blat din plexiglas pentru a satisface cerințele funcționale ale unei locuințe obișnuite.

Nodurile și texturile naturale ale nucului aduc un echilibru delicat și viu liniilor mai îndrăznețe din bambus. Acest design este de o simplitate uimitoare – nu doar în forma sa, ci și în construcția sa. Asamblată fără a fi nevoie de feronerie, masa se reunește prin îmbinări simple din lemn. 

Rezultatul este o aventură perfectă între un contrast de materiale și idei. Creând un punct focal pentru conexiune, dialog și dezbatere, această masă de cafea distinctivă găsește o nouă expresie pentru lemn în designul interior.

Read More
Dormitoare interesante pentru casa voastră

Nu vă va fi greu să găsiți un dormitor potrivit pentru casa voastră dacă veți urmări această colecție inedită de dormitoare. Favoritele categoriei sunt dormitoarele care au o vedere la ocean sau la mare pentru că nu este nimic mai frumos decât să te trezești cu răsăritul deasupra apei nesfârșite albastre sau să te bucuri de un apus ideal alături de persoana dragă și un pahar cu șampanie.

Dacă nu locuiți aproape de apă, atunci o priveliște asupra unei păduri nesfârșite va ajută să va simțiți mai calmi, dar și relaxați. Chiar și priveliștea asupra unui oraș din spatele unei ferestre de sticle este un lucru fascinant, pe care multe persoane îl au în vedere.

Read More
crossmenu