Apartamente București

Din când în când, cu toții simțim nevoia să mergem undeva în intimitate, undeva în mijlocul naturii, unde să ne relaxăm și să ne lămurim mintea. De obicei, căutăm o cabană în care să putem petrece câteva zile relaxante alături de cineva drag sau cu prietenii și familia. Dar există și o altă opțiune: să-ți construiești propria cabină privată unde poți merge ori de câte ori simți nevoia.

Iată un exemplu foarte frumos al unei astfel de structuri. Este situat în Methow Valley, Washington, SUA și a fost proiectat de Balance Associates Architects. Cabina are un aspect foarte simplu și autentic și este, de asemenea, foarte inteligent împărțită, astfel încât toată lumea să se poată bucura de timpul petrecut acolo. Spațiile private și publice sunt împărțite într-un mod foarte funcțional. În principiu, există două forme în primul rând care formează această cabină.

Primul etaj este locul în care toate zonele de locuit pot fi îndrăgite. Zonele publice din living, sufragerie și bucătărie au ferestre mari și multă sticlă, astfel încât este destul de deschisă și permite utilizatorilor să se bucure de peisajul superb. Zonele private sunt mai intime. Ferestrele sunt mai mici și au înălțimi mai mici ale tavanului. De asemenea, par mai masive.

Este o cabină foarte funcțională, bine proiectată, luând în considerare toți factorii și toate nevoile celor care și-ar putea petrece timpul acolo. Este situat într-o zonă foarte frumoasă, iar priveliștile sunt destul de spectaculoase.

crossmenu