Apartamente București

Cel mai adesea, cei care sunt într-un cuplu au diferite pasiuni și interese. Este ceea ce definește fiecare persoană și ceea ce o face interesantă pentru ceilalți. Când locuiesc împreună, membrii unui astfel de cuplu încearcă de obicei să ajungă la un acord, să facă compromisuri și să opteze pentru un design neutru. Dar, în cazuri rare, personalizează designul în funcție de interesele și pasiunile lor. Acesta este unul dintre aceste cazuri și este și unul foarte interesant.

Proprietarii acestei case sunt un tânăr cuplu căsătorit. Când s-au dus la un arhitect pentru ajutor cu noua lor casă, au avut câteva cereri neobișnuite. Au vrut ca casa să aibă atât un parc de skateboard, cât și o sală de repetiții pentru pian. În acest fel, ar reflecta interesele lor individuale și ambii ar obține ceea ce vor fără să facă compromisuri. Casa are o suprafață de 149,16 metri pătrați și a fost construită în 2011. Este situată în Tokyo-to și a fost un proiect realizat de LEVEL Architects.

La primul etaj, casa are panouri glisante din sticlă care se deschid pe o zonă închisă care ar putea fi folosită pentru extinderea atelierului și a studioului. Studioul are un bol de skateboard încorporat în podea. Nu ocupă întregul spațiu. În partea din spate a studioului există o cameră pentru pian, ridicată la aproximativ 2 metri de sol pentru o acustică mai bună. Este, de asemenea, un element care îi permite să devină un fel de scenă. Studioul poate fi ușor transformat într-o sală de concerte.

crossmenu