Apartamente București

Această casă semidecomandată a fost separată de o altă casă absolut identică pentru a fi renovată într-un mod contemporan și elegant. Clădirea vecină este umbrită de noul decor foarte șic și impunător al acesteia. Noul spațiu de locuit a fost realizat cu mult entuziasm pentru a reda lumină și seninătate. Ștergând trecutul cu buretele s-a făcut loc unui nou decor mult mai impunător și mai frumos pentru viitoarea casă în care își va duce traiul noua familie.

Casa din imagini este supranumită “Casa Căilor Ferate” pentru că aceasta desparte două linii total diferite compuse dintr-o deschizătură spre cer care permite trecerea de la un nivel la altul și principalele zone de locuit găsite pe trei niveluri suprapuse. Construcția face referire la planul deschis și la stilul minimalist care este pe lângă frumos și funcțional. Eficiența containerelor de marfă oferă casei o nuanță amuzantă care este bine evidențiată în design.

Decorul high-tech este realizat din culori reci care fac ca spațiul să fie deschis și primitor. Ambianța prietenoasă este redată de tușele verzi care se fac evidențiate în decor. A fost adăugată această nuanță caldă pentru a înveseli spațiul și pentru a îmbunătăți relația casei cu mediul exterior. Geamurile mari ajută și ele la întărirea acestei relații. Jocul de lumini și de texturi redau personalitate casei și face ca această să prindă viață.

crossmenu