Apartamente București

Vremea devine din ce în ce mai rece, avem tendința de a petrece tot mai mult timp înăuntru. O casă minunată cu toate facilitățile moderne, care pot oferi confort și intimitate, este locul perfect unde vă puteți bucura de toate activitățile preferate. O baie relaxantă, câteva momente minunate de prelegere, vizionarea peisajelor frumoase de pe o terasă pe acoperiș reprezintă câteva dintre momentele care vă pot aduce liniște și fericire. Multe dintre aceste activități vă pot încărca bateriile și vă pot ajuta să redeveniți proaspăt și plin de energie.Reprezintă o combinație rafinată de modernitate, loc ecologic, confort și simplitate.

Această casă are o reducere de 70% a consumului de energie datorită utilizării căldurii geotermale, colectării energiei fotovoltaice, a apei calde solare, a masei termice și a tehnologiilor de recuperare a căldurii. Aici pot fi adăugate cisterne de colectare a apei de ploaie, încălzire prin pardoseală radiantă, finisaje din lemn frezate pe șantier, ferestre cu geamuri triple și un acoperiș vegetal care transformă reședința într-un loc ideal unde vă puteți bucura de minunatele momente plăcute pe care vi le poate oferi.

Este posibil să observați simplitatea designului interior și dominanța lemnului și a culorii naturale a lemnului pentru majoritatea pieselor de mobilier. Toate spațiile casei oferă priveliști minunate ale peisajelor naturale din exterior, care creează o atmosferă relaxantă și plăcută.

crossmenu