Apartamente București

O cabină de schi situată în Sugar Bowl, California, cuprinde tot ce ne-am putea aștepta de la o casă de vacanță confortabilă și rustică. Este casa de hambar cu gambrel la care mulți dintre noi credem că este casa lor de vis departe de casă. Cabina a fost construită de Kelly și Abramson Architecture, iar designul său interior este opera studioului Sally Ward.

Paleta de materiale utilizate pe tot parcursul proiectului include o abundență de lemn de hambar recuperat care a fost utilizat pentru sidingul exterior al casei, pardoseala, balustradele și grinzile expuse, în combinație cu un acoperiș din metal galvanizat ondulat. Aceste alegeri conferă cabinei un aspect rustic și primitor.

Designul interior dezvăluie o serie de spații deschise și funcționale, dar prietenoase și o ambianță caldă și primitoare în întreaga cabină. Există o cameră de zi mare cu șemineu mare și canapele confortabile, o bucătărie spațioasă, cu un aspect practic și o chiuvetă mare la fermă și șase dormitoare, dintre care unul este un spațiu la mansardă și două sunt camere pentru copii cu paturi supraetajate. Există, de asemenea, o punte mare în aer liber, cu o groapă de foc și un rezervor de apă, care este de fapt o cadă cu hidromasaj. Există corpuri de iluminat industriale și grinzi masive din lemn, dintre care unele sunt de fapt decorative și concepute pentru a menține un aspect coeziv și o ambianță confortabilă și rustică în toate zonele diferite ale cabinei.

crossmenu