Apartamente București

Dualitatea vieții este un principiu inevitabil și universal. Nu poate fi bine fără ceva rău, un sus fără jos sau lumină fără puțin întuneric. La fel, funcția de astăzi ne permite să descoperim spectrul opus unui apartament alb și luminos, cu unul delicios de întunecat, pentru a-l echilibra. Acest apartament din centrul orașului are un interior negru care sfidează toate regulile uzuale de folosire a culorii.

Una dintre regulile generale nerostite ale designului interior este să vă asigurați că acea culoare a pereților dvs. încearcă să deschidă camerele din casa dvs. Acest lucru se realizează de obicei cu alb, fildeș, crem și alte culori deschise.

Culorile mai închise la interior, cum ar fi un violet intens, sunt descurajate în condiții mici, datorită potențialului lor de a închide o cameră. Faptul că designerii acestui proiectau colaborat la crearea unei case întregi de interior negru ne-a suflat pozitiv mintea! Au găsit o modalitate de a ilumina această casă și de a o împiedica să se simtă prea prost, pictând pereții cu un gri neutru și plasând în mod strategic iluminatul în zone cheie.
Un amestec de mobilier din lemn și piele adaugă, de asemenea, dualism frumos și contrast bogat acestei case sofisticate. Diverse articole de decor includ nuanțe albe, alături de personalitate!
Dacă nu ați fost vândut complet cu design interior negru, vă puteți baza pe a avea un început de inspirație extraordinar!

crossmenu