Apartamente București

Înălțându-se peste orizontul Taipei, două turnuri noi și elegante găzduiesc reședințe de lux și spații comune extraordinare. Cu interioare create de unul dintre cei mai celebri și căutați designeri globali – Kelly Hoppen – One Park Towers este printre cele mai înalte clădiri rezidențiale din oraș.

Proiectat de arhitectul britanic Richard Rogers, bine cunoscut pentru clădirile sale moderne, exteriorul clădirii este dominat de sticlă, care reflectă lumina soarelui, precum și luminile nopții. Un turn are o înălțime de 35 de etaje, iar al doilea are o înălțime de 31. Înălțimile parcului au terase exterioare, în timp ce cele din nord și sud prezintă ferestre proiectate și elemente exterioare de umbrire, iar partea de est are vedere la oraș asupra Taipei. Balcoanele au structuri neregulate, conferind clădirii un aspect unic. În plus, fațada fiecărui turn este decorată cu sticlă laminată portocalie, ceea ce face clădirile un nou punct de reper incitant în Taipei.

Pe lângă reședințe, fiecare turn include parterul complet proiectat și decorat și parterele inferioare, împreună cu zonele VIP, toate dezvoltate de Hoppen. Turnul de Nord este realizat în nuanțe de argint într-o paletă de culori de gri și negru, cu detalii eclectice, dar foarte sofisticate. Acest salon VIP are o mulțime de locuri și o priveliște uimitoare.

Pentru Turnul de Sud, Hoppen a fost inspirat de o paletă de aur, care contrastează expert cu negru și gri pentru un aspect dramatic și ornamentat. În acest hol din sud, instalația de artă aurie dă tonul potrivit, în timp ce în zona VIP, ilustrată mai jos, candelabrele triple adaugă suficient glam metalic spațiului.

Decorarea interioarelor pentru o clădire imensă poate fi destul de provocatoare, dar Hoppen și-a propus să aprecieze confortul la fel de proeminent ca și experiența de a trăi în spațiu. Ea s-a bazat pe forme și texturi organice, care sunt în mod expert stratificate în interioare care sunt frumoase, precum și primitoare și calde. Pentru a face acest lucru, Hoppen a folosit materiale neconvenționale, inclusiv piele, catifea, lemn lăcuit și o varietate de metale. Designurile sunt o fuziune sofisticată, dar subtilă, a sensibilităților estice și occidentale: linii curate, tonuri neutre, căldură fermecătoare și lux somptuos. De-a lungul timpului, Hoppen a folosit culorile pământului pentru un mediu liniștitor.

Fiecare etaj are două apartamente, cu excepția etajelor superioare ale fiecărui turn, care dispun de o unitate mare pe etaj. Fiecare apartament are vedere panoramică la parc, cu terase spațioase. Locuințele mai mari au terase mari cu înălțime dublă. Hoppen a proiectat două apartamente spectaculoase superbe, unul în fiecare turn.

Ca exemplu al acestui stil sofisticat, dar foarte confortabil, spațiul de locuit este confortabil pentru viața de zi cu zi, dar cu siguranță suficient de opulent pentru a distra familia și prietenii. Înconjurat de numeroase canapele, camera de zi are o mulțime de locuri și este extrem de luxoasă pentru relaxare. Deoarece camera de zi este în colț, priveliștile spectaculoase pot fi savurate din două părți.

În timp ce paleta de culori generală este senină și cenușie, biroul se distinge prin niște pofte magistrale de rosu" 31562 target="_self">roșu, variind de la o măsuță de cafea lăcuită până la dungile de pe perne și câteva accesorii roșii. Este doar o culoare suficientă pentru a separa vizual spațiul de restul apartamentului.

Principalele zone de locuit sunt separate prin pereți parțiali și rafturi, păstrând un flux ușor prin spațiu. Sala de mese este evidențiată și mai mult de pandantivele asemănătoare unui nor suspendate deasupra mesei într-un aranjament ingenios. Masa în sine, cu 14 locuri, este făcută pentru mese de familie distractive și mai mari, cu susanul leneș încorporat.

Dormitorul matrimonial este foarte spațios și segmentat în zone de dormit și de relaxare. Divizorul este mai vizual și perceptiv, cu grila metalică în centru. De fapt, aceasta permite mai multă lumină naturală în partea din spate a camerei unde este patul și oferă în continuare o vedere spre ferestrele de dincolo. Un tavan cu casetă deasupra zonei de ședere definește și mai mult spațiul.

Zona de relaxare are o varietate de piese de relaxare – o bancă, fotolii confortabile și o canapea – toate ideale pentru a citi, a conversa sau doar pentru a vă bucura de vedere. Un număr mare de mese ocazionale oferă multe locuri pentru a parca o carte sau o ceașcă de cafea.

Patul renunță la opțiunile tipice ale tăbliei și, în schimb, este susținut de un perete cu iluminare încastrată. Noptierele se potrivesc cu finisajul peretelui și sunt accentuate cu un hardware auriu plin de farmec. Lămpile în stil lanternă sunt un exemplu excelent de îmbinare a estului și a vestului în întreaga proprietate.

O zonă de dressing spectaculoasă are lambriuri întunecate, o podea gri și spațiu de depozitare amplu. Băncile și oglinzile încorporate împreună cu dulapurile cu sticlă fac din ea o zonă a casei care se transformă din funcțională în fabuloasă.

O baie de tip spa are caracteristici unice, cum ar fi un perete complet de decor, o chiuvetă pentru vase modelată pe o cadă de înmuiere și luxuri ca un suport încălzit pentru prosoape. Materiale naturale și culorile neutre fac spațiul foarte liniștit și primitor.

Un al doilea dormitor are un pat cu baldachin modern a cărui culoare neagră îl face un accent în spațiul foarte neutru. Pandantivele mari cu glob ocupă locul lămpilor de noptieră de pe ambele părți ale patului, iar o canapea se sprijină pe peretele ferestrelor din podea până în tavan. Toate elementele creează un dormitor foarte deschis și aerisit, care este extrem de relaxant.

Piesa centrală a acestei băi este cada unică independentă, încadrată de lucrări de artă în oglindă și instalații unice de iluminat suspendat. Camera mare are podea din marmură, chiuvetă elegantă și chiuvete pentru vase.

O altă baie are și o cadă de sine stătătoare, dar într-un stil foarte diferit. Laturile canelate ale acestei căzi și chiuvetele de piedestal sunt destul de unice și contrastează cu grătarele de perete negre. Pardoseala de marmură și un turn de instalații sanitare din același material leagă spațiul.

Încă o altă baie combină paleta gri cu accente aurii. Corpurile de iluminat sunt realizate într-un finisaj auriu și piedestalul înalt de marmură cu o bandă dramatică. Micile accente metalice scot în evidență dungile plăcilor de perete într-un mod foarte dramatic.

crossmenu