Apartamente București

Conversația animată și dinamica schimbătoare care merge cu cafeaua inspiră această piesă unică din studioul de idei și design. Lucrată manual, această masă de cafea modernă din lemn creează traduceri vizuale ale tensiunilor și atracțiilor de la locul de muncă sau din camera dvs. de zi. Adoptând o paletă modernistă, produsul îmbină liniile bine conținute și un profil simplu cu o complexitate delicioasă organică, potrivite în orice casă.

Masa convențională este îndepărtată în acest design, cu o matrice de extensii asemănătoare ramurilor care pun capăt celor două jumătăți. Acestea creează un model minunat de spațiu pozitiv și negativ, ecou al conversației în joc. Realizată în nuc cald și lemn de bambus ușor, această masă de cafea modernă din lemn are un blat din plexiglas pentru a satisface cerințele funcționale ale unei locuințe obișnuite.

Nodurile și texturile naturale ale nucului aduc un echilibru delicat și viu liniilor mai îndrăznețe din bambus. Acest design este de o simplitate uimitoare – nu doar în forma sa, ci și în construcția sa. Asamblată fără a fi nevoie de feronerie, masa se reunește prin îmbinări simple din lemn. 

Rezultatul este o aventură perfectă între un contrast de materiale și idei. Creând un punct focal pentru conexiune, dialog și dezbatere, această masă de cafea distinctivă găsește o nouă expresie pentru lemn în designul interior.

crossmenu