Apartamente București

Undeva pe un vârf de munte din Norvegia, la o altitudine de 1125 metri, se află o cabină mică cu glugă, cu vederi magnifice și un design geometric funky.

Numai acest mic detaliu este suficient pentru a face această structură sculpturală diferită de orice altă cabină prefabricată și cu siguranță suficient de rece pentru a ieși în evidență în orice mulțime. Desigur, proiectul nu a fost lipsit de provocări. Reglementările stricte ale construcției impuneau ca cabina să aibă ferestre secționate, lambriuri din lemn în picioare, borduri triple și un acoperiș cu două ape, cu un unghi cuprins între 22 și 27 de grade.

Toate aceste reglementări au avut de fapt un efect pozitiv asupra proiectului, inspirându-i pe arhitecți să fie creativi și să vină cu soluții de design unice. Corpul vopsit în negru al cabinei contrastează cu hota din lemn care reflectă frumoasele culori naturale din împrejurimi. O combinație similară poate fi văzută în interior, unde dulapurile de bucătărie negre contrastează cu tot ceea ce le înconjoară, dar într-un mod foarte plăcut. Interiorul acestei cabine de 73 de metri pătrați este extrem de eficient în sensul că include o bucătărie, o zonă de luat masa, o cameră de zi, un dormitor matrimonial, o baie și o saună care se pot dubla ca o cameră de oaspeți, plus un întreg spațiu la mansardă care poate servi ca o zonă de dormit pentru 8 persoane.

crossmenu