Apartamente București

Prima dată când auzim cuvintele „mansardă industrială”, nu avem o imagine exactă în mintea noastră, cel puțin nu am, deoarece nu știu exact la ce să mă aștept. Totuși, după ce am văzut pozele locului, m-am răzgândit și am fost de acord că un loft industrial ar putea însemna cu siguranță: modernitate, creativitate, eleganță, stil.

În intenția sa de a crea un spațiu liber deschis, Ando-Studio a reușit în totalitate, iar rezultatul este unul foarte satisfăcător. Nu ne așteptăm prea mult de la un spațiu industrial, dar analizându-l, vedem că dincolo de aparență există mai mult, de exemplu, s-a acordat multă atenție detaliilor. Spațiul deschis creează o atmosferă plăcută și fiecare lucru mic din jur contribuie la senzația de a te regăsi într-un loc autentic, plin de viață și mișcare, care oferă un fel de continuitate.

Întregul mediu face o impresie foarte bună datorită cărților, fotografiilor și a tot ceea ce reprezintă arta. Ferestrele mari oferă lumină naturală, un alt aspect foarte important; în timp ce materialele folosite (lemn, metal, sticlă și piele) dovedesc calitate și bun gust.

Combinația de culori – de la bronzuri la bleumarin – creează o dispoziție specială. Există tot felul de elemente care dau un semn de originalitate și personalitate întregii case: tablourile, felul în care sunt aranjate cărțile, statuile, legumele colorate din bucătărie; toate acestea dau viață și încântă ochii.

crossmenu