Apartamente București

Fiecare etaj găzduiește două unități, ambele orientate spre stradă. Nivelurile superioare oferă, de asemenea, vederi panoramice asupra portului și a zonei înconjurătoare.

Există, de asemenea, o serie de terase pe acoperiș, care pot fi accesate din apartamentele de la nivelul superior. Parterul este pătruns de două puțuri de lumină care asigură lumină naturală și ventilație la acest nivel și la parcare. Din punct de vedere arhitectural, clădirea are un design și o structură contemporane, funcționale. Exteriorul clădirii este alcătuit din zidărie și beton structural expus, precum și zone de umplere a panourilor din fibrociment pre-vopsite.

Structural, clădirea este susținută de cadre din oțel și metal, care sunt inserate în sau peste portalul de zidărie. Interiorul clădirii de apartamente are finisaje convenționale, împreună cu rame de ușă din oțel, plafoane din gips-carton și pardoseli și pereți cu gresie în unele zone. Arhitecții au acordat o atenție deosebită modului în care toate aceste materiale și texturi se combină, iar rezultatul general este un design armonios și bine echilibrat.

crossmenu