Apartamente București

Acest apartament elegant este situat în Kensington Gardens Square, W2. Este un apartament de lux, cu un design interior elegant și elegant. Are 2 dormitoare și este în prezent pe piață pentru 3.500.000 GBP. Este un triplex de lux, cu un interior spațios. A fost recent remodelat Studio CH, Caradoc-Hodgkins Architects Ltd. Nu a fost ușor sau ieftin, dar rezultatele sunt foarte impresionante.

Apartamentul este situat la parterul ridicat, primul și al doilea etaj într-o proprietate terasată victoriană din Kensington Gardens Square. Locația este minunată și convenabilă. Mai mult, apartamentul beneficiază de unele dintre caracteristicile originale ale clădirii. Una dintre ele este scara ovală de piatră originală și putem numi, de asemenea, dimensiunile impresionante ca făcând parte din aceeași categorie. Proporțiile mansardei sunt impresionante și au influențat și designul interior.

Mansarda are băi de lux, o bucătărie complet utilată și spațioasă și dormitoare confortabile. Există mai multe elemente atrăgătoare în toată lumea. Corpurile de iluminat sunt minimaliste, dar unice și moderne. Bucătăria este albă și foarte modernă. Zona de zi este spațioasă și este excelentă atât pentru relaxare, cât și pentru divertisment. Apartamentul are, de asemenea, două dormitoare mari, cu băi proprii și dulapuri. Per total, apartamentul este un exemplu excelent de arhitectură modernă, iar interiorul este într-adevăr unic și foarte frumos, luxos și elegant.

crossmenu