Apartamente București

Chiar dacă majoritatea dintre noi ar fi de acord că Franța este un loc frumos, cu vederi incredibile și o mulțime de locuri de văzut, acest lucru nu înseamnă că trebuie să construiți o casă de sticlă pentru a face acest lucru. Situat în Nantes, Franța, acest penthouse a fost proiectat de Avignon et Clouet. Se pare că au avut intenții bune, dar le-au dus puțin prea departe, până la extrem.

Ideea a fost de a crea impresia unui spațiu mai mare și, în același timp, de a adopta o idee modernă împreună cu materiale netradiționale. Au fost folosite divizii de sticlă în locul pereților solizi și acest lucru a contribuit la crearea unui spațiu mai deschis și mai vast, dar, în același timp, tinde să arate ca un birou sau interiorul unui spital. Sticla este excelentă atunci când este utilizată corect, dar nu este un material care să ofere căldură și confort. Cu alte cuvinte, nu pare deloc o casă confortabilă.

Un detaliu interesant este piscina interioară, care este ceva neobișnuit și destul de surprinzător. Locația piscinei este, de asemenea, excelentă, deoarece permite utilizatorilor să se bucure de vederi uimitoare. Penthouseul are, de asemenea, o scară retractabilă, care este foarte interesantă, dar în același timp nu este foarte sigură. Așadar, în ansamblu, intenția a fost bună, iar arhitecții au încercat să creeze un design modern și răcoritor, dar alegerea materialelor și modul în care au fost combinate nu a fost la fel de reușită ca planificată.

crossmenu