Apartamente București

Stilurile și influențele nu se limitează la nicio zonă. Ele pot fi transferate oriunde pe glob. De exemplu, să aruncăm o privire la acest apartament. Este situat în Madrid, dar are un design interior de inspirație scandinavă. Este simplu, în mare parte alb și prezintă combinația de elemente moderne și tradiționale specifice unor astfel de spații.

Apartamentul acoperă o suprafață totală de 75 de metri pătrați. Are camere spațioase și o terasă foarte frumoasă. Livingul este un spațiu fermecător, are pereți albi și podele din lemn, iar mobilierul este de asemenea alb. Există câteva nuanțe pastelate frumoase sub formă de perne de accent pe canapea.

Masa de cafea este și ea foarte interesantă. Este fabricată dintr-un palet, dar are un aspect foarte elegant. Livingul are acces la o terasă mare. Cu vedere la Plaza de Olavide, terasa este un spațiu minunat pentru relaxare, dar și pentru divertisment.

Apartamentul așa cum este acum a fost renovat de arhitectul Maribel Jimenez, care a folosit o combinație de elemente nordice, accente vintage și culori luminoase pentru a crea acest aspect casual, elegant și relaxant.

Interiorul este coeziv peste tot. Toate camerele au caracteristici similare. Chiar și camera de copii este albă, deși are accente de culoare și trăsături jucăușe. Apartamentul include o zonă de recepție, un dormitor matrimonial cu dressing și o baie privată, o a doua baie, un dormitor pentru copii, o zonă de lounge, o bucătărie și o terasă frumoasă.

crossmenu