Apartamente București

Probabil că ați observat până acum că suntem mari fani ai interioarelor nordice. Există ceva la ei care îi face atrăgători fără a fi deosebit de atrăgători. Acest penthouse are un interior nordic tipic. Culoarea principală utilizată pentru interior este, desigur, albul. Toate interioarele nordice sunt foarte luminoase și aerisite. Acest lucru le face atât de fermecătoare. Acest apartament este atât de primitor, mai ales datorită decorului său echilibrat. Chiar dacă pereții și tavanele sunt de un alb clar, podelele din lemn și grinzile din lemn expuse, precum și tavanul înclinat aduc căldură în camere și le fac primitoare și confortabile.

Penthouse-ul are o paletă de culori neutre compusă din alb și maro și există foarte puține excepții de la acest lucru. Dormitorul este destul de mic, dar reușește în continuare să arate spațios și aerisit. Datorită peretelui oglinzii care adaugă adâncime și face camera să pară mai mare decât este de fapt.

Distribuția internă a camerelor nu este tocmai excelentă. Holul se deschide direct în camera de zi, ceea ce nu este ideal. Apoi, există un plan deschis care conține bucătăria, sufrageria și camera de zi. Această zonă se deschide și pe o terasă frumoasă. Este un spațiu semi-închis și este suficient de mare pentru a găzdui o canapea. Este un loc minunat pentru relaxare într-o zi însorită.

crossmenu