Apartamente București

Stilul și decorul nu sunt ceva la care orice bărbat se gândește. Dar pot învăța să-l aprecieze, după ce au văzut acest apartament superb la mansardă. 

Deși acest apartament are un stil destul de masculin, poate atrage orice altă categorie de client. FIe că vprbim de utilizarea motivelor dramatice, în culoarea neagră sau superba placă din mozaic alb și negru, ce crează impresia de spațiu, totul atrage privirea. 

Plăcile de lemn vopsite în alb acoperă locuința de la un capăt la altul și oferă o bază frumoasă pentru a da tonul aspectului general. Obiectele de mobilier contemporane în nuanțe de gri, negru și alb sunt așezate peste tot și sunt împodobite cu accesorii simple sau geometrice. 

Bucătăria, situată în lateralul camerei de zi confortabilă, este alcătuită din dulapuri negre, cu suprafată netedă și aparate din oțel inoxidabil. Se distanțează de fundalul alb imaculat și complimentează perfect apartamentul alb de la mansardă.

Arta modernă atârnă pe pereți, oferind ușurință tavanelor înalte care ajung la etaj până la dormitorul în stil mansardă. O grindă groasă de lemn este utilizată ca suport, precum și ca parte a stilului acestei locuințe, pentru a sparge paleta de culori alb-negru.

Deși în principal alb, acest apartament este plin de stil și caracter. Pata de rosu" 31562 target="_self">roșu din vasele de borcan de sticlă care se găsesc așezate în câteva colțuri dau apartamentului stropul de culoare de care are nevoie.

crossmenu