Apartamente București

Vă invităm la un apartament care impresionează printr-un design unic, realizat printr-un amestec creativ de culori, materiale și forme. Bucurați-vă de viziunea unică creată în acest apartament din inima orașului. 

Dorința de a crea o locuință unică a dus la un proiect de dezvoltare provocator, care implică o transformare masivă a spațiului, pentru a asigura în continuare funcționalitate de top și design remarcabil.

Dormitorul principal a fost dotat cu un dressing și s-a mutat în partea de nord a apartamentului, separat de uși largi interioare în stil francez. În acest fel, partea de sud a spațiului, cu ferestre panoramice din podea până în tavan și acces la curte, a fost lăsată să găzduiască bucătăria, sufrageria și zonele de living.

Camerele copiilor din interiorul casei au fost, de asemenea, proiectate cu orientare sudică. Visul împlinit al băiatului (și al tatălui său!) este patul unic, un model la scară mică al celebrului monovolum din anii 1950, recreat până în cele mai mici detalii. Patul a fost realizat integral manual, cu roți și anvelope originale, volan și tapițerie din piele. El include chiar și luminile funcționale ale mașinii!

crossmenu